Autoverhuur San Diego Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur San Diego Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Diego Airport

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Diego Airport. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Diego Airport gids

autoverhuur San Diego Luchthaven

Autohuur San Diego Airport

De San Diego International Airport (SAN), ook wel bekend als de Lindbergh Field Airport, is een openbare luchthaven die is gelegen op ongeveer drie mijl van San Diego , het centrale zakelijke district van Californië.Het is ook slechts 20 mijl uit de Verenigde Staten – Mexico grens. De San Diego International Airport geldt als een van de drukste commerciële single – start-en landingsbaan dienst luchthavens over de hele wereld. Er zijn ongeveer 600 aankomsten en vertrekken die naar schatting 50.000 passagiers per dag. In 2010, het vliegveld behandeld 16.889.622 passagiers.

In 2010, de top vijf luchtvaartmaatschappijen met de grootste marktaandelen voor het jaar waren Southwest Airlines (38,45 procent), United Airlines (17,05 procent), Delta Airlines (10,73 procent), American Airlines (8,8 procent), en US Airways (5,94 procent ). Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn Air Canada, British Airways, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Virgin America en WestJet.

De top vijf binnenlandse routes uit de San Diego International Airport komt in 2010 waren San Francisco , Californië, Phoenix , Arizona, Denver , Colorado, Dallas / Fort Worth , Texas, en Chicago , Illinois.

Eenmaal in de luchthaven van San Diego, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.