Autoverhuur Chicago

» Auto Huren » Autoverhuur Chicago
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Chicago

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Chicago. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Chicago gids

autoverhuur Chicago

Autohuur Chicago

Chicago is de grootste stad in de staat Illinois. De stad staat bekend als “The Windy City” vanwege de weersomstandigheden en de nabijheid van Lake Michigan. Het is de grootste stad in de Midwest en de derde meest bevolkte stad in de Verenigde Staten (na New York en   LA ).De stad heeft een bevolking van 2.695.598 inwoners (2010) en is 606,1 vierkante kilometer groot. Het is een centrum voor financiën en business en is een economisch sterke stad. Het is ook de thuisbasis van blues en jazz muziekgenres. Het staat bekend om zijn schilderachtige skyline, zandstranden, grote parken, topklasse musea, en enkele van de beste collecties van moderne architectuur gevonden waar dan ook.

Wat te zien in Chicago zijn het Adler Planetarium, het Field Museum of Natural History, Grant Park, en Washington Park.

Chicago heeft een aantal festivals het hele jaar, met inbegrip van Blues Fest, Taste of Chicago, Jazz Fest, en Lollapalooza.

De luchthaven die het dichtst bij de stad Chicago is de O’Hare International Airport (ORD) .Het is gelegen 25.48 kilometers van de stad. Luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven zijn onder meer United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, Delta Airlines, British Airlines en American Airlines.