Autoverhuur San Diego

» Auto Huren » Autoverhuur San Diego
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Diego

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Diego. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Diego gids

autoverhuur San Diego

Autohuur San Diego

De stad San Diego, Californië is de tweede grootste in de staat. Het heeft een bevolking van 1.301.617 inwoners (2010) en is 964.506 vierkante kilometer groot. Het ligt langs de kust van de Stille Oceaan en deelt een grens met Mexico, naar Tijuana. Het is de thuisbasis van de Marine van Verenigde Staten de Stille Oceaan Vloot en is bekend om zijn behoud van de natuur beweging.

San Diego is de thuisbasis van SeaWorld, de San Diego Zoo en Safari Park. Het is ook de thuisbasis van het chique La Jolla de kust gemeenschap, die de bezoekers een aantal mooie stranden, baaien en kliffen klaar om ontdekt te worden biedt. Er zijn ook high-end winkelcentra, restaurants en coffeeshops in La Jolla. In het centrum van San Diego’s omgeving, zijn er twee belangrijke musea over het water – de San Diego Maritiem Museum en de USS Midway Museum

Het is altijd goed om de verschillende wijken te bezoeken om te zien wat ze allemaal aan te bieden. Zo wordt de Point Lorna-Ocean Beach wijk die bekend staat om zijn mooie kustlijn en rustige stranden. Mission Beach en Pacific Beach wijken staan ​​bekend om hun winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants. San Diego wijk is de thuisbasis van de drukste land grensovergang in de wereld waar mensen snel van San Diego naar Tijuana, Mexico.

De stad San Diego, Californië wordt bediend door de San Diego International Airport .Het ligt op 4.8 kilometers van het centrum van de stad. Airlines onderhouden door deze luchthaven onder meer American Airlines, US Airways, Virgin America, Air Canada en JetBlue Airways.