Autoverhuur Denver

» Auto Huren » Autoverhuur Denver
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Denver

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Denver. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Denver gids

autoverhuur Denver

Autohuur Denver

Denver is niet alleen de hoofdstad van de staat Colorado, maar het is ook de meest bevolken stad in de staat. De stad heeft een bevolking van 600.158 inwoners (2010) en is 401,3 vierkante kilometer groot. Denver heeft de bijnaam de ‘Mile High City “, omdat de officiële hoogte van de stad is precies een mijl (1,6 kilometer) boven de zeespiegel.

Denver is een zeer levendige stad met een overvloed aan attracties voor alle die een bezoek aan de stad grenzen biedt. Enkele van de attracties zijn onder andere de Colorado State Capitol, de Denver Mint, het Denver Art Museum, de dierentuin van Denver, Denver Botanical Gardens, en Washington Park.

Een deel van de evenementen en festivals het hele jaar door in Denver onder meer de Mile High Snowfest, Denver Restaurant Week, Downtown Denver Festival of the Arts, Brew in de dierentuin, het Great American Beer Festival, en Starz International Film Festival.

De stad Denver is onderhouden door de Denver International Airport (DEN). Het is gelegen 20.17 kilometers van het centrum van de stad deel van de luchtvaartmaatschappijen die zijn bereikbaar via dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines en Frontier Airlines.