Autoverhuur San Francisco

» Auto Huren » Autoverhuur San Francisco
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Francisco

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Francisco. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Francisco gids

autoverhuur San Francisco

Autohuur San Francisco

De stad San Francisco, Californië is een van de belangrijkste culturele en financiële centra voor de staat. Het is de vierde meest bevolkte stad in Californië en de dertiende meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. San Francisco heeft een bevolking van 805.235 inwoners (2010) en is 600,6 vierkante kilometer groot. San Francisco is een hub voor de liberale activisme in het land en staat bekend om een ​​aantal beroemde bezienswaardigheden, zoals de Golden Gate Bridge en Chinatown.

Fisherman’s Wharf is de meest populaire locatie in San Francisco voor toeristen. Wat is er te doen zijn onder andere Pier 39, die vol is van restaurants, winkels, cruises, en uitgaansgelegenheden, Aquarium of the Bay, Ripley’s Geloof het of niet! Museum, het San Francisco Maritime National Historical Park, en het is ook hier waar bezoekers kunnen een cruise naar Alcatraz en tour de faciliteit.

Andere dingen om in een reis van San Francisco zijn de Cartoon Art Museum, het Contemporary Jewish Museum, het Wax Museum, Golden Gate Park, en de Japanse Tea Garden.

Culturele evenementen die plaatsvinden jaarlijks in San Francisco zijn de Cherry Blossom Festival, het Fringe Festival, het San Francisco Blues Festival, Chinees Nieuwjaar Feesten, en de Easter Parade en Spring Celebration.

De San Francisco International Airport (SFO)   de diensten van de hele regio van San Francisco, Californië.Het ligt 21 kilometer van het centrum van San Francisco wijk. Het is de tweede drukste luchthaven in Californië en de tiende drukste in de Verenigde Staten.