Autoverhuur Dallas

» Auto Huren » Autoverhuur Dallas
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Dallas

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Dallas. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Dallas gids

autoverhuur Dallas

Autohuur Dallas

De stad Dallas is de op twee na grootste in de staat Texas en de negende grootste in heel de Verenigde Staten. Dallas heeft een bevolking van 1.197.816 inwoners (2010) en is 997,1 vierkante kilometer groot. Het pand staat op een Alpha World City door de Globalization and World Cities Study Group en het netwerk. Het is een belangrijke financieel en industrieel centrum, maar ook een belangrijke binnenhaven stad.

Er is veel te zien en te doen in Dallas. Bezoekers tijdens het voetbalseizoen kunt zien dat de Dallas Cowboys spelen, of tijdens het NBA-seizoen, zie de Dallas Mavericks te nemen op hun tegenstander. Er is ook het Sixth Floor Museum, de Dallas Arboretum en de Botanische Tuinen, de Dallas World Aquarium, de Dallas Zoo, en de Zero Gravity Thrill Rides Amusement Park.

De Texas State Fair wordt overal gehouden in Dallas, maar ook Six Flags Hurricane Harbor, White Rock Lake, en een aantal golfbanen, en natuurlijk een rodeo show of twee aan de Mesquite Championship Rodeo.

De Dallas / Fort Worth International Airport (DFW)   de diensten van de hele stad Dallas, Texas.Het ligt 25.4 kilometers van het centrum van de stad. Airlines onderhouden door de luchthaven onder meer Virgin America, United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, British Airways en Air Canada.