Autoverhuur Phoenix

» Auto Huren » Autoverhuur Phoenix
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Phoenix

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Phoenix. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Phoenix gids

autoverhuur Phoenix

Autohuur Phoenix

De stad van Phoenix is ​​de hoofdstad van de staat Arizona en de grootste stad in de staat en de zesde meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. Phoenix heeft een bevolking van 1.445.632 inwoners (2010) en is 1,341.5 vierkante kilometer groot. Het is de belangrijkste vervoer, economische, politieke en culturele centrum voor de stad.

Enkele van de plaatsen om te bezoeken tijdens een verblijf in Phoenix zijn de Arizona Science Center, de Desert Botanical Garden, Pueblo Grande Museum en Archeologisch Park, het Phoenix Art Museum, en de Ro Ho En Japanese Friendship Garden. Er is ook het Sea Life Aquarium, Desert Storm Hummer Tours, de Arizona Grand Spa, en de Arizona Grand Golf Course.

Enkele evenementen die jaarlijks in Phoenix zijn de Phoenix Film Festival, de PF Changs Rock ‘n’ Roll marathon, Ford Ironman Arizona, en de Fiesta Bowl en de University of Phoenix Stadium.

De stad Phoenix wordt bediend door de Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) .Het ligt op 4.8 kilometers van de centrale zakenwijk van de stad.