Autoverhuur Philadelphia Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Philadelphia Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Philadelphia Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Philadelphia Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Philadelphia Luchthaven gids

autoverhuur Philadelphia Luchthaven

Autohuur Philadelphia Luchthaven

De Philadelphia International Airport (PHL) is een grote luchthaven in Delaware Valley. In 2010, het vliegveld behandeld 30.775.961 passagiers. Ook behandeld 460.779 luchtvaartactiviteiten (landingen en-offs te nemen).

De primaire luchtvaartmaatschappij op de Philadelphia International Airport ligt op US Airways en biedt bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, evenals in Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Andere luchtvaartmaatschappijen die activiteiten hebben op deze luchthaven zijn onder andere Air Canada, American Airlines, AirTran Airways, British Airways, Caribbean Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines en Frontier Airlines.

Top vijf drukste internationale routes in 2010 waren Frankfurt, Duitsland, Londen, Verenigd Koninkrijk; Cancun, Mexico, Toronto, Canada, en Parijs, Frankrijk. Top vijf drukste binnenlandse routes waren   Atlanta , Georgia, Orlando , Florida, Chicago , Illinois, Boston , Massachusetts, en Dallas / Fort Worth , Texas.

Eenmaal in de Philadelphia Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.