Autoverhuur Orlando

» Auto Huren » Autoverhuur Orlando
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Orlando

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Orlando. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Orlando gids

autoverhuur Orlando

Autohuur Orlando

Orlando is een van de meest populaire steden in heel Florida. Het heeft een bevolking van 238.300 inwoners (2010) en is 261,5 vierkante kilometer groot. Orlando houdt de bijnaam “The City Beautiful” en staat bekend om de behuizing van de Walt Disney World Resort, evenals de Universal Orlando Resort, SeaWorld, en ging Wild Water ‘n’ Park. Het is een primaire toeristische bestemming voor families en vrienden van over de hele Verenigde Staten en over de hele wereld.

De meeste toeristen komen naar u terecht bij Orlando tussen juni en augustus of maart en april. Enkele van de andere dingen te zien en te doen zijn onder andere de Charles Morse Hosmer Museum of American Art en de Ripley’s Geloof het of niet! Orlando Odditorium. Andere attracties zijn onder andere Discovery Cove, Aquatica en Gatroland. Er is ook een groot aantal golfbanen, parken en tuinen. De stad sport ook twee zeer populaire diner attracties – Medieval Times en Arabian Nights.

Orlando heeft een aantal sportteams ook, met inbegrip van de NBA-team Orlando Magic en de Orlando Predators, een Arena Football League (AFL).

De stad Orlando, Florida is onderhouden door het Orlando International Airport (MCO) .Het ligt 11 kilometer van de centrale zakenwijk in FloridaAirlines dat land en vertrekt op het Orlando International Airport zijn onder andere United Airlines, JetBlue Airways, British Airways en American Airlines.