Autoverhuur Atlanta

» Auto Huren » Autoverhuur Atlanta
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Atlanta

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Atlanta. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Atlanta gids

autoverhuur Atlanta

Autohuur Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van Georgië. Het is ook de meest bevolkte stad in de staat met 420.003 inwoners (2010). De stad is 343,0 vierkante kilometer groot. Het is economisch en cultureel centrum van Georgië. Het is bekend om haar talrijke culturele instellingen, educatieve mogelijkheden, entertainment, en gentrification van een aantal wijken in de stad. Het is ook bekend om zijn elegantie en charme, goed opgemerkt in het zuiden.

Alle districten binnen Atlanta, met inbegrip Downtown, Midtown, Buckhead, Oost-Atlanta, Zuid-Atlanta, en West-Atlanta, hebben hun eigen charme en bezienswaardigheden te zien. Er zijn tal van musea in Atlanta, met inbegrip van de World of Coca-Cola Museum, het Georgia Aquarium, de Martin Luther King Jr National Historic Site, en de Atlanta History Center, die een heel deel gewijd aan de 1996 Centennial Olympische Spelen heeft.

Atlanta is ook bekend voor het hosten van een aantal festivals, waaronder Dragon * Con (een Sci-Fi en Fantasy-verdrag), de Atlanta Dogwood Festival (een familie georiënteerde festival), en het Atlanta Film Festival.

De luchthaven die het dichtst bij de stad Atlanta, Georgia is de Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport (ATL) .Het ligt 12.6 kilometers buiten de centrale zakenwijk van Atlanta.