Autoverhuur Boston

» Auto Huren » Autoverhuur Boston
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Boston

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Boston. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Boston gids

autoverhuur Boston

Autohuur Boston

De stad Boston is de hoofdstad en de grootste stad in de staat Massachusetts. De stad heeft een bevolking van 617.594 inwoners (2010) en is 232,14 vierkante kilometer groot. De stad wordt vaak beschouwd als de hoofdstad van New England grotendeels te danken aan de culturele en economische impact op de omgeving.

De stad staat vol met musea, historische bezienswaardigheden met betrekking tot de oprichting van de Verenigde Staten, en veel live optredens, waaronder de beroemde Boston Pops prestaties op de Fourth of July. Wat is er onder meer de New England Aquarium, het Peabody Museum van Archeologie en Volkenkunde, Newbury Street, en de Freedom Trail. Andere dingen om te doen in Boston onder meer de Boston Common en Public Garden, Newbury Street, en de Boston Harbor Islands State Park.

Er zijn ook vele evenementen, zoals de Fourth of July Viering en, vanwege de grote Ierse bevolking, de St. Patrick’s Day Celebration.

De luchthaven in de dichtste nabijheid van Boston is de Algemene Edward Lawrence Logan International Airport (BOS). Het ligt op 4.59 kilometers van de stad. Naast voor het zijn een focus stad voor US Airways, Delta Airlines en JetBlue Airways, andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze Boston luchthaven zijn onder meer Air Canada, Air France, British Airways, Alitalia, American Airlines en Lufthansa.