Autoverhuur Houston Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Houston Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Houston Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Houston Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Houston Luchthaven gids

autoverhuur Houston Luchthaven

Autohuur Houston Luchthaven

De Houston Airport, de naam van de George Bush Intercontinental Airport (IAH) wordt vermeld als een Klasse B internationale luchthaven ligt net buiten het noorden van het centrum van Houston, Texas. In 2010, het vliegveld behandeld 40.479.569 passagiers, waardoor het op de lijst als de zevende drukste luchthaven in termen van totale aantal passagiers dat in Noord-Amerika. In het jaar 2006, het Amerikaanse ministerie van Transport de genoemde George Bush Intercontinental Airport als een van de snelst groeiende luchthavens in de Verenigde Staten.

Deze luchthaven van Houston is de grootste hub van alle Amerikaanse luchthavens voor United Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn onder meer, Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa, en VivaAerobus.

De top vijf van drukste internationale routes in 2010 waren Mexico City, Mexico, Cancun, Mexico, Londen, Verenigd Koninkrijk; San Jose, Costa Rica, en Calgary, Canada. De top vijf van drukste binnenlandse routes waren   Los Angeles , Californië, Chicago , Illinois, Denver , Colorado, Newark , New Jersey, en Phoenix , Arizona.

Eenmaal in de luchthaven van Houston, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.