Autoverhuur Los Angeles

» Auto Huren » Autoverhuur Los Angeles
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Los Angeles

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Los Angeles. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Los Angeles gids

autoverhuur Los Angeles

Autohuur Los Angeles

Los Angeles is gevestigd in Californië. Het is de meest bevolkte stad in de staat en de tweede meest bevolkte stad in de Verenigde Staten (rechts achter   New York City ).De stad Los Angeles, ook wel bekend als “The City of Angels ‘, heeft een bevolking van 3.792.621 inwoners (2010) en is 1,301.97 vierkante kilometer groot. Het is een mondiaal centrum van de internationale handel, cultuur, business, entertainment, mode, media, onderwijs, technologie en wetenschap. Het is het huis van Hollywood, en daarom beschouwd als de “Entertainment Capital of the World.”

Naast het nemen van rondleidingen in Hollywood, is er veel te zien en te doen in Los Angeles. Dit geldt ook voor het Museum van Hedendaagse Kunst, het Page Museum in La Brea Discoveries, Mulholland Drive, en Exposition Park.

Los Angeles biedt ook een goede gelegenheid om sommige sporten, zoals de LA Dodgers, LA Lakers en de LA Kings te zien.

Los Angeles wordt bediend door de Los Angeles International Airport (LAX) .Het is minder dan 20 kilometer net buiten het centrum van Los Angeles gebied. Slechts een paar van de belangrijkste luchthavens die vliegen van en naar de Los Angeles International Airport omvat United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Iberia, El Al, Delta Airlines, British Airways en American Airlines