Autoverhuur Newark

» Auto Huren » Autoverhuur Newark
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Newark

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Newark. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Newark gids

autoverhuur Newark

Autohuur Newark

Newark is de grootste stad in New Jersey. Het heeft een bevolking van 277.140 inwoners (2010) en is 67,3 vierkante kilometer in omvang. Het is gelegen in de directe nabijheid van New York City. In feite zijn veel mensen die in Newark pendelen te leven naar de stad voor werk.

Er is veel te zien en tijdens een verblijf in Newark, New Jersey doen. Er is de Newark Museum, dat meer dan 75 galeries die een planetarium zijn, mini-dierentuin, beeldentuin, kunst en wetenschap tentoonstellingen, en een oude schoolgebouw heeft. Andere dingen om te zien in Newark zijn Military Park, Thomas Edison National Historical Park, en Branch Brook Park.

Die in de sport zie je de NHL competitie de New Jersey Devils spelen of de NBA team, de New Jersey Nets.

De stad Newark, New Jersey wordt bediend door de Newark Liberty International Airport (EWR) .Het ligt slechts 24 kilometer afstand van Midtown Manhattan.