Autoverhuur Newark Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Newark Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Newark Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Newark Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Newark Luchthaven gids

autoverhuur Newark Luchthaven

Autohuur Newark Luchthaven

Newark Liberty International Airport (EWR) is eigendom van de stad Newark, New Jersey en wordt beheerd door de gezamenlijke Point Authority of New York   en New Jersey.Het ligt op slechts 24 kilometer van Midtown Manhattan en vaak dient als een locatie voor reizigers op zoek naar de drukte van JFK te voorkomen. In 2010, het vliegveld diende 33.107.401 passagiers. In combinatie met de luchthaven JFK en LaGuardia luchthaven, de drie vormen samen de grootste luchthaven van het systeem in de natie en de tweede grootste in de wereld met betrekking tot passagiersvervoer, maar eerst in de wereld met betrekking tot totale vliegtijd operaties.

Er zijn tal van maatschappijen die dienst Newark, waaronder Air Canada, Air France, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, El Al, United Airlines, US Airways en Virgin Atlantic Airways.

De drukste binnenlandse routes tussen oktober 2010 en september 2011 waren Orlando , Florida, Chicago , Illinois, Houston, Texas, Fort Lauderdale , Florida, en Atlanta , Georgia.

De Newark Airport biedt al haar gasten met een aantal voorzieningen om hun verblijf aangenamer, met inbegrip van mogelijkheden om te winkelen, restaurant opties, geldautomaten, een wisselkantoor centra, toeristische informatie, en een aantal autoverhuur kiosken.