Autoverhuur Los Angeles Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Los Angeles Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Los Angeles Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Los Angeles Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Los Angeles Luchthaven gids

autoverhuur Los Angeles Luchthaven

Autohuur Los Angeles Luchthaven

De Los Angeles International Airport (LAX), die vaak alleen maar wordt aangeduid door de IATA-code, is de belangrijkste luchthaven voor de grotere Los Angeles   regio California.Het is gelegen op slechts 16 mijl buiten het centrum van Los Angeles. De Los Angeles International Airport in 2010 werd gerangschikt als de zesde drukste luchthaven van over de hele wereld, het hanteren van zo’n 58.915.100 passagiers. In 2009 werd het vermeld als de vijfde drukste in termen van de starts en landingen met 634.383 verkeersbewegingen.

LAX is de drukste luchthaven in Californië met betrekking tot luchtvracht activiteit, personenvervoer, maar ook vliegoperaties.

LAX verzorgt ook meer bestemming en herkomst (geen verbinding) passagiers dan welke andere luchthaven in de wereld.

Slechts een paar van de belangrijkste luchthavens die vliegen van en naar de Los Angeles International Airport omvat Air Berlin, Air Canada, AirTran Airways, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, El Al, Iberia, JetBlue Airways, KLM, Lufthansa, Qantas, Southwest Airlines, United Airlines en WestJet.

De top vijf van drukste internationale routes in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Tokyo, Japan; Sydney, Australië, Taipei, Taiwan, en Seoul, Zuid-Korea. De top vijf van drukste binnenlandse routes in hetzelfde jaar waren   San Francisco , Californië, New York , New York, Chicago, Illinois, Las Vegas , Nevada, en Dallas / Fort Worth , Texas.

Eenmaal in de Los Angeles Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.