Autoverhuur Phoenix Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Phoenix Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Phoenix Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Phoenix Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Phoenix Luchthaven gids

autoverhuur Phoenix Luchthaven

Autohuur Phoenix Luchthaven

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) is een gezamenlijk civiel-militaire openbare luchthaven die is gelegen op slechts drie mijl ten zuidoosten van Phoenix , Arizona centrale zakelijke district.Het is de grootste en de drukste luchthaven in heel Arizona. Deze luchthaven is gerangschikt als de negende drukste luchthaven in de Verenigde Staten op het gebied van haar passagiers. In 2010, Phoenix Sky Harbor International Airport behandelde 38.554.530 passagiers.

Een deel van de luchtvaartmaatschappijen onderhouden van het Phoenix Sky Harbor International Airport omvatten Aeromexico, Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.

De top vijf van drukste binnenlandse routes in 2011 waren Denver, Colorado, Las Vegas, Nevada, Los Angeles , Californië, San Diego, Californië, en Seattle / Tacoma, Washington.

Eenmaal in de Phoenix Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.