Autoverhuur Washington DC

» Auto Huren » Autoverhuur Washington DC
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Washington DC

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Washington DC. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Washington DC gids

autoverhuur Washington DC

Autohuur Washington DC

Washington DC (District of Columbia) is de hoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika. Het is waar alle drie de takken van de federale overheid zijn gevestigd, meer dan 175 buitenlandse ambassades, maar ook het hoofdkantoor van grote vakbonden, belangengroepen, non-profit organisaties, en organisaties als de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds. De stad heeft een bevolking van 617.996 inwoners (2011) en is 177 vierkante kilometer groot.

Downtown DC is het centrum van de stad, het herbergt het Smithsonian Museum, het Witte Huis, Kennedy Center, het Washington Monument, National World War II Memorial, de Declaration of Independence Memorial en het Vietnam Veterans Memorial. Andere dingen om te zien en te doen zijn onder andere de US Capitol Building, het Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, National Natural History Museum, het Holocaust Museum, en de Library of Congress.

Er zijn een aantal festivals dat naar het hele jaar. Naast de grote viering juli vierde, is er de National Cherry Blossom Festival, Smithsonian Folklife Festival. De Nationale Kite Festival door het Washington Monument, en Screen on the Green, waar klassieke films worden vertoond gratis op de Mall.

Washington DC wordt bediend door het Washington Dulles International Airport (IAD) .Het is gelegen 41.8 kilometers net buiten het centrum van Washington DC.