Autoverhuur Washington Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Washington Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Washington Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Washington Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Washington Luchthaven gids

autoverhuur Washington Luchthaven

Autohuur Washington Luchthaven

De Washington Dulles International Airport (IAD) is een openbare luchthaven in Dulles, Virginia en is ongeveer 26 mijl buiten Washington DC   gebied van de binnenstad.Het is vernoemd naar oud-minister-president Dwight D. Eisenhower’s van Buitenlandse Zaken, John Foster Dulles. Het is een van de drukste luchthavens in alle van de Verenigde Staten, verlenen van diensten aan meer dan 23 miljoen passagiers afkomstig uit meer dan 125 bestemmingen over de hele wereld. In 2010, het vliegveld behandeld 23.751.603 passagiers, een stijging van 2,28 procent ten opzichte van 2009.

Slechts een paar van de luchtvaartmaatschappijen die dienst het Washington Dulles International Airport Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, KLM, Korean Air, Lufthansa, Southwest Airlines, Turkish Airlines, United Airlines, US Airways zijn , en Virgin Atlantic Airways.

De top vijf van drukste internationale routes vanaf de luchthaven in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Frankfurt, Duitsland, Parijs, Frankrijk, Tokio, Japan, en Amsterdam, Nederland. De top vijf van drukste binnenlandse routes waren in Los Angeles , Californië, San Francisco , Californië, Denver , Colorado, Atlanta , Georgia, en Boston , Massachusetts.

Eenmaal in de luchthaven van Washington DC, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.