Autoverhuur Seattle

» Auto Huren » Autoverhuur Seattle
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Seattle

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Seattle. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Seattle gids

autoverhuur Seattle

Autohuur Seattle

Seattle is de grootste stad in de staat Washington. De stad heeft een bevolking van 608.660 inwoners (2010) en is 369,2 vierkante kilometer groot. Seattle staat bekend om zijn indrukwekkende muziekgeschiedenis. Jazz hier ontwikkelde en hielp beroemde musici als Quincy Jones en Ray Charles. De stad is ook de geboorteplaats van Jimi Hendrix en de muzikale genre bekend staat als grunge, met bands als Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden en die uit Seattle. Seattle is ook groot op de indie rock muziek scène.

Sommige van de dingen te zien en te doen in Seattle zijn de Great Pacific Northwest Brewery Tour Company, het Seattle Art Museum, het Science Fiction Museum (de thuisbasis van de Science Fiction Hall of Fame), het Seattle Aquarium, en het Museum of Flight. Er is ook de Space Needle, Woodland Park Zoo, Gasbedrijf van Park, en de Waterfront Activiteiten Center.

Evenementen in Seattle zijn Seafair, Northwest Folklife Festival, Capitol Hill Block Party, Fremont Fair, en de beet van Seattle.

Er zijn tal van routes voor fietsliefhebbers. Dit omvat de Burke Gilman trail en “de lintworm” in Philip Arnold Park.

Seattle, Washington wordt bediend door de Seattle – Tacoma International Airport (SEA)   vaak aangeduid als Sea-Tac.Het ligt op 2.4 kilometers van de Interstate 5. Luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere Delta Airlines, United Airlines, British Airways, Air Canada, en Virgin Atlantic.