Autoverhuur Seattle Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Seattle Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Seattle Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Seattle Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Seattle Luchthaven gids

autoverhuur Seattle Luchthaven

Autohuur Seattle Luchthaven

De Seattle – Tacoma International Airport (SEA), die ook bekend staat als de Sea-Tac Airport, of gewoon Sea-Tac, de diensten van de steden Seattle   en Tacoma, Washington, maar ook het westelijke deel van de staat.Het is de achttiende drukste luchthaven in de Verenigde Staten op het gebied van personenvervoer. In 2010 waren er 31.553.166 passagiers die aankwamen en vloog af van de Seattle – Tacoma International Airport.

De luchthaven is een belangrijke hub voor Alaska Airlines. Het was een van de top dragers in 2010 in termen van passagiers met 34,9 procent van alle vluchten. De andere vier luchtvaartmaatschappij dragers waren Horizon Air (14,1 procent), Delta Airlines (10,9 procent), Southwest Airlines (8,7 procent) en United Airlines (6,6 procent). Andere luchtvaartmaatschappijen die diensten verlenen aan de Seattle – Tacoma International Airport zijn onder andere Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Korean Air en Virgin Atlantic.

De top vijf van drukste internationale routes van de Seattle – Tacoma International Airport in 2010 waren Vancouver, British Columbia, Canada; Tokyo, Japan; Seoul, Zuid-Korea, Amsterdam, Nederland, en Victoria, British Columbia, Canada. De top vijf binnenlandse routes waren   Los Angeles , Californië, Denver , Colorado, San Francisco , Californië, Anchorage , Alaska, en Chicago , Illinois.

Eenmaal in de Seattle Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.