Autoverhuur Honolulu

» Auto Huren » Autoverhuur Honolulu
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Honolulu

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Honolulu. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Honolulu gids

autoverhuur Honolulu

Autohuur Honolulu

De mooie Hawaiiaanse stad Honolulu is de hoofdstad van de staat en de meest bevolkte stad. De stad is gelegen op het eiland van Oahu. Het heeft een bevolking van 390.738 inwoners (2010) en is 3,050.5 vierkante kilometer groot. Het is de belangrijkste financiële stad in de Stille Oceaan en de handel, transport en de overheid centrum voor Hawaii.

Honolulu herbergt de meest populaire toeristische bestemming in alle van Hawaï – Waikiki Beach. Het zit vol met resort hotels, witte zandstranden, watersport, blauw water, en grote restaurants. Het is waar een meerderheid van de bezoekers te blijven als in de stad.

Omdat Honolulu is de aanblik van Pearl Harbor, zijn er een aantal militaire gedenktekens voor de 2.000 soldaten die hun leven verloren. Het middelpunt van het gedenkteken is een USS Arizona Memorial dat werd gebouwd bovenop de USS Arizona, dat was de laatste rustplaats voor vele soldaten die stierven. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder de Pacific Aviation Museum en het Battleship Missouri Memorial. Er is ook de National Memorial Cemetery of the Pacific.

De luchthaven die de diensten van de stad Honolulu, Hawaii is de Honolulu International Airport (HNL) .Het ligt op 6.74 kilometers van het centrum van de stad. Het is de drukste luchthaven in alle van Hawaï.