Autoverhuur Honolulu Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Honolulu Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Honolulu Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Honolulu Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Honolulu Luchthaven gids

autoverhuur Honolulu Luchthaven

Autohuur Honolulu Luchthaven

De Honolulu International Airport (HNL) is de belangrijkste toegangspoort voor de luchtvaart niet alleen Honolulu   maar ook de hele staat Hawaï.Het heeft de neiging om opgenomen te worden als een van de drukste luchthavens in de hele natie. In 2010 werd het totale passagiersvervoer in de Honolulu International Airport genoemd als 18.443.873 individuen. De luchthaven ligt drie mijl buiten de centrale zakenwijk van Oahu.

Een paar van de luchtvaartmaatschappijen behandeld door de Honolulu International Airport zijn Air Australië, Air Canada, Air New Zealand, Air Pacific, American Airlines, All Nippon Airways, China Airlines, Delta Airlines, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, Korean Air, Pacific Wings, Qantas, United Airlines en US Airways.

De top vijf van drukste binnenlandse routes in 2010 zijn Los Angeles , Californië, en dan Kahului, Ligue, Kona, en Hilo in Hawaii.

Eenmaal in de Honolulu Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.