Autoverhuur Fort Lauderdale

» Auto Huren » Autoverhuur Fort Lauderdale
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Fort Lauderdale

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Fort Lauderdale. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Fort Lauderdale gids

autoverhuur Fort Lauderdale

Autohuur Fort Lauderdale

Fort Lauderdale is een populaire stad in Florida en langs de Atlantische kust. De stad heeft een bevolking van 165.521 inwoners (2010) en is 93,3 vierkante kilometer in omvang. Het wordt vaak beschouwd als het ‘Venetië van Amerika’ vanwege de grote gracht systeem. Fort Lauderdale is het meest bekend voor de prachtige stranden en de vele boten.

De stad is ook bekend als een “paradijs voor shoppers.” Er zijn tal van winkelcentra, rommelmarkten, en boulevards met boetieks. Dit geldt ook voor de winkels aan de Las Olas Boulevard, Galleria Mall, Boca Town Center, de Swap Shop, en Aventura Mall.

Fort Lauderdale Beach, ook bekend als The Strip, is het meest populaire strand in de stad. Het is gevuld met een aantal bars en restaurants, en biedt een overvloed aan mogelijkheden ten aanzien van strandsporten. In het centrum van Fort Lauderdale, zijn er een aantal musea en podiumkunsten centrum.

Fort Lauderdale wordt bediend door de Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL) .Het ligt op 5.57 kilometers van het centrum van de stad zakelijke district. Enkele van de belangrijkste luchtvaartmaatschappij luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere JetBlue Airways, Caribbean Airlines, American Airlines en United Airlines.