Autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Fort Lauderdale Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Fort Lauderdale Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Fort Lauderdale Luchthaven gids

autoverhuur Fort Lauderdale Luchthaven

Autohuur Fort Lauderdale Luchthaven

Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL) ligt op vijf kilometer van Fort Lauderdale   het centrale zakelijke district en 33,7 kilometer van de stad Miami.Deze luchthaven is een focus stad voor Caribbean Airlines, JetBlue Airways en Allegiant Air. Het is ook de grootste basis voor Spirit Airlines. In 2010, het totale aantal passagiers dat reisde door dit vliegveld was 22.412.627 mensen.

De vijf bovenste dragers in de luchthaven (in volgorde van binnenlandse marktaandeel) waren Southwest Airlines, Spirit Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines en US Airways. Andere luchtvaartmaatschappijen die vanaf de luchthaven zijn onder meer Air Canada, Bahamasair, American Airlines, Frontier Airlines, United Airlines, US Airways, en Virgin America.

De top vijf binnenlandse routes van oktober 2010 tot en met september 2011 waren Atlanta , Georgia, New York, New York (LGA), New York, New York (JFK) , Newark , New Jersey, en Detroit , Michigan.

Als iemand iets nodig heeft, terwijl ze in het Fort Lauderdale Airport, zijn er een aantal voorzieningen om uit te kiezen, met inbegrip van het wisselen van valuta centra, geldautomaten, restaurants, winkels, toeristische informatie kiosken, en autoverhuur diensten die opties van de verschillende huur-kaarten voor het bezoek.