Autoverhuur Tucson

» Auto Huren » Autoverhuur Tucson
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Tucson

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Tucson. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Tucson gids

autoverhuur Tucson

Autohuur Tucson

Tucson is een stad in de staat Arizona en is slechts 98 kilometer ten noorden van de Verenigde Staten – Mexico grens. De stad heeft een bevolking van 520.116 inwoners (2010) en is 505,3 vierkante kilometer groot. Tucson staat bekend om het brede scala van verschillende culturen in de stad, waaronder Indiaanse, Mexicaanse, Aziatische en Europese.

Enkele van de belangrijkste attracties in de stad Tucson onder meer Sabino Canyon, de Arizona – Sonora Desert Museum, Saguaro National Park, Kitt Peak National Observatory, Pima Air and Space museum zijn deuren, de Titan Missile Museum, Kartchner Caverns State Park en de Tucson Botanical Gardens.

Evenementen jaarlijks gehouden in Tucson onder meer de Gem Show tijdens de winter en de Winterhaven Festival of Lights tijdens de kerstdagen.

De stad Tucson, Arizona is onderhouden door de Tucson International Airport (TUS). Deze gezamenlijke civiel-militaire luchthaven ligt tien kilometer van de centrale zakenwijk van Tucson van de IT-diensten een aantal luchtvaartmaatschappijen, waaronder American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.