Autoverhuur Tampa

» Auto Huren » Autoverhuur Tampa
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Tampa

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Tampa. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Tampa gids

autoverhuur Tampa

Autohuur Tampa

Tampa ligt aan de westelijke kust van de staat Florida. De stad heeft een bevolking van 335.709 inwoners (2010) en is 441,9 vierkante kilometer groot. Tampa staat bekend om het hebben van een aantal sportteams, waaronder de NFL de Tampa Bay Buccaneers, de NHL de Tampa Bay Lightning, en de LMB de Tampa Bay Rays.

Een bezoek aan het centrum van Tampa biedt een aantal attracties, zoals Channelside, het Florida Aquarium, de Tampa Museum of Art, en de Tampa Theater. In Noord-Tampa is er de Busch Gardens Amusement Park, Lowry Park Zoo en het Museum of Science and Industry.

Festivals en evenementen in Tampa zijn de Gasparilla Pirate Festival, Sant’Yago Knight Parade en cruises langs de haven van Tampa.

De stad Tampa, Florida is onderhouden door de Tampa International Airport (TPA) .Het ligt 11 kilometer van de centrale zakenwijk van Tampa’s. Luchtvaartmaatschappijen die worden bediend door dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, British Airways, Cayman Airways, Delta Airlines, US Airways en WestJet.