Autoverhuur Tampa Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Tampa Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Tampa Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Tampa Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Tampa Luchthaven gids

autoverhuur Tampa Luchthaven

Autohuur Tampa Luchthaven

De Tampa International Airport (TPA) is een primaire publiek luchthaven die is gelegen op ongeveer 11 kilometer van Tampa’s   Central Business District in Florida.Het vliegveld is geprezen talloze malen om zijn prachtige architectuur. In 2010, het totale aantal passagiers dat doorgegeven via de luchthaven was 16.645.765 individuen.

Deze luchthaven diensten op een primaire hub voor Gulfstream International Airlines, dat vliegt onder de United Express banner. De luchthaven is ook de primaire onderhoud en vliegtuigen basis voor Noord-American Airlines en World Airways. Andere luchtvaartmaatschappijen die dienst aan de Tampa International Airport worden geboden, zijn Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, British Airways, Cayman Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, Spirit Airlines en WestJet.

Top vijf binnenlandse vluchten vanaf de luchthaven tussen oktober 2010 en september 2011 zijn Atlanta, Georgia, Charlotte, North Carolina, Philadelphia , Pennsylvania, Baltimore , Maryland, en Dallas / Forth Worth, Texas.

De Tampa Airport biedt alle gasten, of komen of gaan naar de luchthaven, een breed scala van diensten die zij kunnen profiteren van, met inbegrip van nationale en internationale autoverhuur kiosken, toerisme kiosken, een wisselkantoor kiosken, pinautomaten, winkels en eetgelegenheden .