Autoverhuur Sanford

» Auto Huren » Autoverhuur Sanford
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Sanford

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Sanford. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Sanford gids

autoverhuur Sanford

Autohuur Sanford

De stad van Sanford is gelegen in het centrum van Florida. Het heeft een bevolking van 50.998 inwoners (2009) en is 58,5 vierkante kilometer in omvang. Het is een oudere resort en agrarisch gebied en de thuisbasis van de Seminole State College van Florida.

Er is veel te zien en tijdens een verblijf in Sanford te doen. De stad huisvest de Central Florida Zoo en botanische tuinen, die een aantal evenementen door de jaren heen, met inbegrip van dieren Boo Bash, hippity Hop Adventures, en een Independence Day Celebration jaarlijks gehouden herbergt. De stad is ook de thuisbasis van tal van parken, waaronder de Cameron Wight Park, Meer Jesup Wilderness Area, Sunland Park en Lake Dot Park. Er zijn tal van varen opties, waaronder Airboat Bill’s Adventures en Riverboat Romantiek, maar ook golfclubs, net als de Mayfair Country Club.

De luchthaven die het dichtst bij de stad van Sanford is de Orlando-Sanford International Airport (SFB) .Het ligt op 4.31 kilometers van het centrum van de stad en net buiten Orlando. Het was oorspronkelijk een militaire installatie die uiteindelijk werd omgezet in een openbare luchthaven.