Autoverhuur Sanford Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Sanford Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Sanford Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Sanford Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Sanford Luchthaven gids

autoverhuur Sanford Luchthaven

Autohuur Sanford Luchthaven

De Orlando-Sanford International Airport (SFB) is een openbare commerciële luchthaven in Sanford, Florida, net buiten Orlando. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een militaire installatie genaamd de Naval Air Station Stanford. Door de zware vlucht opleidingsactiviteiten, wordt het vaak beschouwd als een van de top drukste luchthavens over de hele wereld met betrekking tot totale vliegtijd operaties. Het heeft ook een functie van het zijn de secundaire commerciële luchthaven voor Orlando.

Luchtvaartmaatschappijen die dienst van de Orland-Sanford International Airport zijn Allegiant Air, Arkefly, Direct Air, Iceland Express, Monarch, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, en Vision Airlines.

De top vijf van drukste binnenlandse routes uit de Orlando-Sanford International Airport in 2010 waren Plattsburg, New York, Rockford, Illinois, Chattanooga, Tennessee, Bangor, Maine, en South Bend, Indiana.

Eenmaal in de Sanford Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.