Autoverhuur San Jose

» Auto Huren » Autoverhuur San Jose
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Jose

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Jose. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Jose gids

autoverhuur San Jose

Autohuur San Jose

De stad San Jose, Californië is de derde grootste in de staat en de tiende grootste in de Verenigde Staten. Het heeft een bevolking van 945.942 inwoners (2010) en is 466,11 vierkante kilometer groot. San Jose staat bekend als de hoofdstad van Silicon Valley als gevolg van de steeds groeiende lokale technologische industrie, met tal van bedrijven die hun huis daar, waaronder Adobe Systems, eBay, en Cisco Systems.

In het centrum van San Jose, er is een eclectische mix van hotels, restaurants, winkels, kantoren, en nachtclubs. Er is ook de San Pedro plein Farmer’s Market op vrijdag, het Tech Museum, het San Jose Museum of Art, en de Dr Martin Luther King Jr Library. Er is ook een aantal attracties buiten het centrum van San Jose ook, met inbegrip van de Winchester Mystery House, de Rozenkruisers Egyptisch Museum en Planetarium, de Heritage Rose Garden, en Santana Row, dat is een Europese stijl dorp met een aantal boetieks, restaurants, hotels en nachtclubs.

De stad San Jose, Californië wordt onderhouden door de Normandische Y. Mineta San Jose International Airport (SJC). Het ligt op vier kilometer van het centrum van San Jose ligt. Airlines onderhouden door deze luchthaven onder meer American Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, United Airlines en US Airways.