Autoverhuur San Francisco Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur San Francisco Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Francisco Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Francisco Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Francisco Luchthaven gids

autoverhuur San Francisco Luchthaven

Autohuur San Francisco Luchthaven

De San Francisco International Airport (SFO) is een primaire internationale luchthaven die slechts 13 mijl ten zuiden van de binnenstad van San Francisco, Californië gevestigd. Het wordt beschouwd als een belangrijke poort naar locaties in Azië en Europa. Het is de tweede drukste luchthaven binnen de hele staat van Californië (komen in eerste is de Los Angeles International Airport ).De luchthaven is gerangschikt als de tiende drukste luchthaven in de Verenigde Staten, alsmede de twintigste drukste luchthaven in de wereld op basis van aantal passagiers. In 2010, het San Francisco International Airport behandeld 39.391.234 passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen die dienst van de San Francisco International Airport zijn onder meer Aeromexico, Air Berlin, Air Canada, Air France, Air New Zealand, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, KLM, Lufthansa, Singapore Airlines, Filippijnse Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines en WestJet.

De top vijf van drukste internationale routes in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Tokyo, Japan; Seoul, Zuid-Korea, en Frankfurt, Duitsland. De top vijf van drukste binnenlandse routes waren   Los Angeles , Californië, Chicago , Illinois, New York , New York, Las Vegas , Nevada, en Denver , Colorado.

Eenmaal in de San Francisco Airport , zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.