Autoverhuur San Antonio

» Auto Huren » Autoverhuur San Antonio
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Antonio

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Antonio. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Antonio gids

autoverhuur San Antonio

Autohuur San Antonio

De stad San Antonio is de tweede grootste in de staat Texas. San Antonio heeft een bevolking van 1.327.407 inwoners (2010) en is 1,067.3 vierkante kilometer groot. San Antonio staat bekend om het hebben van een sterke militaire aanwezigheid. Het is de thuisbasis van het Randolph Air Force Base, Brooks City-Base, Camp Bullis, Lackland Air Force Base, en Fort Sam Houston.

Een van de meest bezochte attracties in San Antonio is de Alamo, die wordt beschouwd als een heiligdom naar Texas Liberty. Andere dingen om te zien onder meer de Casa Navarro State Historical Park, Azteken aan de rivier, en koning Willem Historic Area. Andere sites te zien zijn onder andere de San Antonio Zoological Gardens en Aquarium, de San Antonio Missions National Park, SeaWorld, en Six Flags Fiesta Park.

De stad is ook de thuisbasis van een aantal sportteams, waaronder de NBA San Antonio Spurs, die vier keer NBA-kampioen. Ze spelen op het AT & T Center in de stad.

De stad San Antonio, Texas wordt bediend door de San Antonio International Airport (SAT) .