Autoverhuur San Antonio Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur San Antonio Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur San Antonio Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in San Antonio Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

San Antonio Luchthaven gids

autoverhuur San Antonio Luchthaven

Autohuur San Antonio Luchthaven

De San Antonio International Airport (SAT) is een commerciële luchthaven die is gelegen in San Antonio , Texas.In 2010, deze afgeeft 8.034.720 passagiers. Hoewel het een internationale luchthaven, de enige internationale vluchten die in en uit van de San Antonio Airport zijn uit Mexico en het Caribisch gebied. Alle grote internationale vluchten worden omgeleid via de Houston George Bush International Airport of de Dallas / Fort Worth International Airport. De langste vlucht aangeboden door de San Antonio International Airport is de ene naar de John F. Kennedy Airport in   New York .Het is 1.580 mijl en duurt ongeveer 3,5 uur om er te komen.

Airlines onderhouden door de San Antonio International Airport zijn Aeromexico, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Interjet, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.

De top vijf van drukste binnenlandse routes leiden van de San Antonio International Airport in 2010 zijn Dallas / Fort Worth, Texas, Atlanta , Georgia, Houston , Texas, Denver , Colorado, en Phoenix , Arizona.

Eenmaal in de San Antonio Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.