Autoverhuur Salt Lake City

» Auto Huren » Autoverhuur Salt Lake City
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Salt Lake City

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Salt Lake City. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Salt Lake City gids

autoverhuur Salt Lake City

Autohuur Salt Lake City

Salt Lake City is de hoofdstad van de staat Utah en de meest bevolkte stad in de staat. De stad heeft een bevolking van 186.440 inwoners (2010) en is 285,9 vierkante kilometer groot. Het is het hoofdkwartier van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, een Mormoonse Kerk. Het was ook de thuisbasis van de 2002 Olympische Winterspelen.

Enkele van de attracties te zien en te doen zijn onder andere de Utah State Capitol Building, de Salt Lake City Main Library, Sugar House, en is dit de plek Heritage Park. Er is ook de Hogle Zoo, Clark Planetarium, het Utah Museum of Natural History, het Utah Museum voor Schone Kunsten, het Living Planet Aquarium, en het Rice Eccles Olympisch Stadion.

De meest populaire attractie in Utah is Temple Square. Het is de plaats waar het hoofdkwartier van de Kerk LDS als de primaire Salt Lake-tempel.

De stad Salt Lake City, Utah wordt bediend door de Salt Lake City International Airport (SLC). Het ligt op 6.4 kilometers van de centrale zakenwijk in het cityAirlines onderhouden door deze luchthaven zijn American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines en US Airways.