Autoverhuur Sacramento

» Auto Huren » Autoverhuur Sacramento
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Sacramento

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Sacramento. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Sacramento gids

autoverhuur Sacramento

Autohuur Sacramento

De stad Sacramento is de hoofdstad van de staat Californië. Het is de zesde grootste stad in de staat en een primaire economische en culturele centrum. De stad heeft een bevolking van 466.488 inwoners (2010) en is 259,27 vierkante kilometer. Het is het oudste opgenomen stad in de staat en heeft een beetje een trager tempo van het leven dan de meeste van Californië. Het is ook een van de meest diverse steden in de Verenigde Staten.

Enkele van de attracties gevestigd in Sacramento zijn onder andere de California State Capitol, Sutter’s Fort, de staat Indian Museum, en Crocker Art Museum. Het is ook de thuisbasis van de beroemde Sacramento Zool. Sommige van de dingen te doen zijn onder andere een Certified Farmers Market, Concerten in het park, de Sacramento Jazz Festival en Jubilee tijdens Memorial Day weekend, raften, en de Sacramento Gold Rush dagen. De stad is ook de thuisbasis van de California State Fair, Raging Waters, en de Amerikaanse rivier de Bike Trail.

De stad Sacramento, Californië is onderhouden door de Sacramento International Airport (SMF) .Het ligt 16 kilometer van de centrale zakenwijk van de stad. Luchtvaartmaatschappijen die worden bediend door dit vliegveld zijn onder andere American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines en US Airways.