Autoverhuur Sacramento Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Sacramento Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Sacramento Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Sacramento Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Sacramento Luchthaven gids

autoverhuur Sacramento Luchthaven

Autohuur Sacramento Luchthaven

Gelegen in de hoofdstad van Californië, de Sacramento International Airport (SMF) is een algemeen gebruik luchthaven die is gelegen ongeveer 16 kilometer van Sacramento’s   centrale zakenwijk.In 2010, het vliegveld behandeld 8.849.711 passagiers en hade meer dan 150 dagelijkse vluchten van en naar de luchthaven.

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die dienst van de Sacramento International Airport, in termen van hun marktaandeel, zijn Southwest Airlines, United Airlines / United Express, Delta Airlines / Delta Connection, Alaska Airlines / Horizon Air, US Airways / US Airways Express, American Airlines, Continental Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, en Hawaiian Airlines.

De top vijf binnenlandse bestemmingen uit de Sacramento International Airport vanaf november 2010 tot en met oktober 2011 zijn Denver, Colorado, Phoenix, Arizona, Los Angeles, California, San Diego, Californië, en Las Vegas, Nevada.

Samen met een overvloed aan vluchten, de Sacramento Airport biedt ook een groot aantal voorzieningen aan al haar gasten, waaronder een wisselkantoor centra, geldautomaten, toeristische informatie kiosken, winkels, restaurant opties en autoverhuur, zowel nationaal als internationaal, om te krijgen een huurauto voor de reis.