Autoverhuur Portland

» Auto Huren » Autoverhuur Portland
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Portland

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Portland. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Portland gids

autoverhuur Portland

Autohuur Portland

Portland is een prachtige stad gelegen aan de Pacific Northwest in de staat Oregon. Het is de meest bevolkte stad in de staat. Het heeft een bevolking van 583.776 inwoners (2010) en is 376,5 vierkante kilometer groot. Portland heeft de bijnaam “The City of Roses”, omdat het klimaat is ideaal voor het kweken van dit soort bloem. Op de International Rose Test Garden, particulieren testen van verschillende stammen van rozen.

Er is veel te zien en te doen, terwijl in Portland, met inbegrip van de Oregon Museum of Science and Industry, het Portland Art Museum, en Portland Underground. Er zijn tal van wijken die zijn allemaal interessante en unieke, zoals het centrum, het Waterfront, oude stad, Chinatown, Pearl District, Jamison Square en Hawthorne Boulevard. Er is ook een groot aantal tuinen en parken, waaronder de Grot Gardens, Lan Su Chinese Garden, de berg Tabor Park, en de Tom McCall Waterfront Park.

De stad Portland, Oregon wordt bediend door de Portland International Airport (PDX). Het is ongeveer 19 kilometer van het centrum van Portland. Een deel van de luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines en US Airways.