Autoverhuur Pittsburg

» Auto Huren » Autoverhuur Pittsburg
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Pittsburg

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Pittsburg. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Pittsburg gids

autoverhuur Pittsburg

Autohuur Pittsburg

De stad Pittsburgh, Pennsylvania is de tweede grootste stad in de staat. De stad heeft een bevolking van 305.704 inwoners (2010) en is 151 vierkante kilometer groot. De stad Pittsburgh is opgebouwd uit een aantal wijken die toe te voegen aan het beroep en intriges van de stad.

Er is veel te zien en te doen, terwijl in Pittsburgh. Er zijn meerdere musea, waaronder het Carnegie Museum of Natural History, de Frick Kunst en historisch centrum, het Carnegie Museum of Art, het Andy Warhol Museum, en de Carnegie Science Center. Er zijn ook een aantal parken te genieten, zoals Schenley Park, Highland Park, de Pittsburgh Zoo en PPG-aquarium, en de Allegheny Observatorium.

Sommige van de festivals die jaarlijks in Pittsburgh zijn de Three Rivers Art Festival, de Griekse Food Festival, de Pittsburgh Vintage Grand Prix, de Three Rivers Regatta, en Little Italy Days.

De stad Pittsburgh, Pennsylvania wordt bediend door de Pittsburgh International Airport (PIT). Het ligt ongeveer 30 kilometer van het centrum deel van de stad. Airlines onderhouden door de Pittsburgh International Airport zijn onder andere American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways en US Airways.