Autoverhuur Philadelphia

» Auto Huren » Autoverhuur Philadelphia
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Philadelphia

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Philadelphia. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Philadelphia gids

autoverhuur Philadelphia

Autohuur Philadelphia

De stad Philadelphia, Pennsylvania is de grootste in de staat en de vijfde meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. De stad heeft een bevolking van 1.526.006 inwoners (2010) en is 369,3 vierkante kilometer groot. De stad gaat door een aantal bijnamen, waaronder “Philly” en “De stad van broederlijke liefde.” De stad is bekend om zijn cultuur en kunst. De stad is synoniem met de zachte krakeling en de Cheesesteak sandwich.

Wat is er te doen, terwijl in Philadelphia zijn onder Fairmount Park, Philadelphia’s Magic Gardens, het Franklin Institute Science Museum, National Museum of American Jewish History, en het Independence Seaport Museum. Andere dingen te zien zijn onder andere Independence National Historic Park, Edgar Allan Poe National Historic Site, en Eastern State Penitentiary, dat is een van de meest historische gevangenissen in de Verenigde Staten.

Philadelphia is ook bekend om al zijn sportteams, waaronder de Philadelphia Phillies, de eerste honkbalteam, de Philadelphia Eagles, de NFL team, de Philadelphia 76ers, de NBA-team, en voor NHL fans is er de Philadelphia Flyers.

De luchthaven dat de diensten de hele Philadelphia stad is de Philadelphia International Airport (PHL) .