Autoverhuur Palm Springs

» Auto Huren » Autoverhuur Palm Springs
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Palm Springs

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Palm Springs. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Palm Springs gids

autoverhuur Palm Springs

Autohuur Palm Springs

Palm Springs is een woestijn stad in Californië, in de Coachella Valley. Het is 177 kilometer ten oosten van   Los Angeles   en 225 kilometer ten noordwesten van de stad San Diego.De stad heeft een bevolking van 44.552 inwoners (2010) en is 245,98 vierkante kilometer groot. Het is een populaire vakantiebestemming voor mensen die genieten van zowel binnen als buiten activiteiten. Het staat bekend om haar prachtige architectuur en tal van wandelmogelijkheden. Het is een geweldige plek voor mensen op zoek naar een beetje rust en ontspanning.

Enkele bezienswaardigheden die interessant zijn voor de meeste mensen zijn de Living Desert Zoo & Gardens, de Fabulous Palm Spring Follies, Knott’s Soak City, de Palm Springs Art Museum, en de Moorten Botanische Tuin en Cactarium.

Festivals en evenementen die in Palm Springs zijn het Palm Springs International Film Festival , het Palm Springs International Festival van de korte films, het Festival van Inheemse Film en Cultuur, Restaurant Week, de Amerikaanse Heat Bike Show, de Exotic Car Show en veiling, en de Festival of Lights Parade.

Palm Springs, Californië wordt bediend door het Palm Springs International Airport (PSP). Het ligt op slechts drie kilometer van de centrale zakenwijk van de stad. Een deel van de luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn onder andere Alaska Airlines, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin America en WestJet.