Autoverhuur Orlando Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Orlando Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Orlando Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Orlando Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Orlando Luchthaven gids

autoverhuur Orlando Luchthaven

Autohuur Orlando Luchthaven

De Orlando International Airport (MCO) ligt zes mijl uit Orlando’s   centrale zakenwijk.Na de Miami International Airport, is het de tweede drukste luchthaven binnen alle van de staat Florida. Het pand staat op de dertiende drukste luchthaven in de Verenigde Staten en de negenentwintigste drukste luchthaven in de wereld met betrekking tot het passagiersvervoer. In 2010, het vliegveld behandeld 34.877.899 passagiers.

De redenering achter de IATA-code is omdat het wordt gebruikt om de McCoy Air Force Base zijn. Echter, de Air Force al haar vliegoperaties stopte in 1975 en de luchthaven ingeschakeld zijn naam.

Luchtvaartmaatschappijen die land en vertrekt op het Orlando International Airport Aeromexico, Air Canada, Air France, AirTran Airways, American Airlines, British Airways, Caribbean Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines, US Airways en Virgin America op te nemen.

De top vijf internationale routes in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Toronto, Canada, Manchester, Verenigd Koninkrijk, Panama City, Panama, en Frankfurt, Duitsland. De top vijf binnenlandse routes waren   Atlanta , Georgia, New York , New York, Philadelphia , Pennsylvania, Newark , New Jersey, en Detroit , Michigan.

Eenmaal in de Orlando Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.