Autoverhuur Orange County

» Auto Huren » Autoverhuur Orange County
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Orange County

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Orange County. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Orange County gids

autoverhuur Orange County

Autohuur Orange County

Orange County is een van de bekende counties in Californië. Het is de derde meest bevolkte county in de staat. Het heeft een bevolking van 3.010.232 inwoners (2010) en is 947,98 vierkante kilometer groot. Enkele van de meest bekende steden in de provincie zijn onder andere Anaheim, Laguna Niguel, en Newport Beach. De provincie staat bekend om haar hoge niveau van het toerisme, wonen vele stranden langs de 64 kilometer van kustlijn. Het is ook de thuishaven van twee van de grootste attracties in heel Californië – Knott’s Berry Farm en Disneyland.

Andere dingen om te zien en te doen, terwijl in Orange County zijn onder andere de Ocean Institute en de Mission San Juan Capistrano. Er is ook Irvine Spectrum, Top of the World, Dana Wharf Sportfishing en walvissen kijken, en Flightdeck Air Combat Center.

Orange County, Californië is in de eerste plaats onderhouden door John Wayne Airport (SNA), die is gelegen 23 kilometer van het Disneyland Resort, de belangrijkste attractie in Orange County. De luchtvaartmaatschappijen onderhouden door de luchthaven zijn onder AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines en United Airlines.