Autoverhuur Oakland

» Auto Huren » Autoverhuur Oakland
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Oakland

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Oakland. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Oakland gids

autoverhuur Oakland

Autohuur Oakland

De stad Oakland is gelegen langs de westkust in de staat Californië en is een bekende havenstad aan de San Francisco Bay. Het is de op zeven na grootste stad in de staat met een bevolking van 390.724 (2010). Het is 202.024 vierkante kilometer groot. Het is bekend om zijn prachtige Middellandse-achtige klimaat en het meer van Merritt, die de eerste officiële Wildlife Refuge was in de Verenigde Staten.

Jack London Square is een van de meest populaire toeristische bestemmingen en vernoemd naar de schrijver die leefde in de stad. Andere dingen om te zien en te doen, terwijl in Oakland zijn onder andere een rondleiding door de USS Potomac, Oakland Museum of California, en Joaquin Miller Park. Bezoekers kunnen ook in staat zijn om in Oakland Raiders spelletje of Oakland Athletics spel.

Het dichtstbijzijnde vliegveld naar Oakland is de Oakland Airport, ook bekend als de Oakland International Airport (OAK) .Het ligt op 7.4 kilometers van de centrale zakenwijk van Oakland’s. Delta Airlines, JetBlue Airways en US Airways bieden een aantal van vluchten naar andere hubs in de continentale Verenigde Staten op een dagelijkse basis. Deze luchthaven wordt gezien als een populair alternatief voor de drukke San Francisco International Airport. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden hier zijn Allegiant Air, Southwest Airlines en United Airlines.