Autoverhuur Oakland Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Oakland Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Oakland Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Oakland Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Oakland Luchthaven gids

autoverhuur Oakland Luchthaven

Autohuur Oakland Luchthaven

De Oakland International Airport (OAK), ook wel de Metropolitan Oakland International Airport, ligt op 7.4 kilometers van Oakland’s   centrale zakenwijk.Het is een van de drie belangrijkste internationale luchthavens in de San Francisco Bay Area. Oakland is een focus stad voor Southwest Airlines, die biedt Meer dan honderd dagelijkse vluchten. In 2010 waren er 9.857.845 passagiers die gebruik van deze luchthaven.

De top vijf luchtvaartmaatschappijen met betrekking tot het marktaandeel op de Oakland International Airport (in volgorde van groot naar klein) zijn Southwest Airlines, JetBlue Airways, Alaska Airlines, US Airways, en Hawaiian Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen onderhouden door deze luchthaven zijn Allegiant Air, SkyWest Airlines, SATA International, Delta Airlines en United Airlines.

Top vijf binnenlandse routes tussen november 2010 en oktober 2011 zijn Seattle , Washington, Burbank, Californië, Los Angeles , Californië, Phoenix , Arizona, en San Diego , Californië.

Gasten van het Oakland Airport zijn voorzien van een aantal voorzieningen als ze lopen inch Dit omvat het eten van opties om een ​​hapje voor of na een vlucht, winkels, geldautomaten en een wisselkantoor centra, toeristische informatie kiosken, en nationale en internationale autoverhuur diensten die goede deals op een huurauto.