Autoverhuur Norfolk

» Auto Huren » Autoverhuur Norfolk
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Norfolk

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Norfolk. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Norfolk gids

autoverhuur Norfolk

Autohuur Norfolk

De stad Norfolk is een onafhankelijke stad gelegen in Virginia. Het is de tweede grootste stad in de staat. Het heeft een bevolking van 242.803 inwoners (2010) en is 96,3 vierkante mijlen groot. De stad heeft nog steeds belangrijk als een strategisch transport en militaire punt. Het is de thuisbasis van de grootste marinebasis van de wereld – de Norfolk Naval Base. De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) heeft zijn verdediging hoofdkantoor in de stad.

Wat te zien, terwijl in Norfolk voorzien van een Naval Station Tour, de Virginia Zoo, het Chrysler Museum of Art, de Norfolk Botanische tuin en de Nauticus – National Maritime Center. Bezoekers kunnen een Geest van Norfolk Cruise ook rond het gebied, met inbegrip van rond de marinebasis.

Veel mensen komen in Norfolk, want het is een belangrijke havenstad voor een aantal cruises naar Bermuda en de rest van de Caribische eilanden.

De stad van Norfolk, Virginia is in de eerste plaats onderhouden door het Norfolk International Airport. Het ligt ongeveer 5,5 kilometer van het centrum van de stad zakelijke district. Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die opstijgen en de landing op de luchthaven American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines en US Airways op te nemen.