Autoverhuur New York Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur New York Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur New York Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in New York Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

New York Luchthaven gids

autoverhuur New York Luchthaven

Autohuur New York Luchthaven

De John F. Kennedy International Airport (JKF) is een internationale luchthaven in de New York   wijk Queens.Het ligt op slechts 12 mijl van Lower Manhattan. Deze New York Airport wordt meestal aangeduid met de IATA-code – JFK. Het is de drukste internationale reizigersvervoer gateway in de Verenigde Staten. Het levert meer internationaal verkeer dan welke andere luchthaven in Noord-Amerika. In 2010, het vliegveld behandeld een geschatte 46.514.154 passagiers. Dit maakt het ook de veertiende drukste luchthaven in de hele wereld.

In combinatie met LaGuardia Airport en Newark Liberty Airport, is het New York City de tweede drukste luchthaven van het systeem in een stad, vlak na Londen, Verenigd Koninkrijk.

Meer dan negentig luchtvaartmaatschappijen die opereren vanuit de JFK Airport. Het is de operationele basis voor JetBlue Airways en een grote internationale hub hub voor Delta Airlines en American Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen die onder meer Air France, Alitalia, British Airways, El Al, Iberia, KLM, Lufthansa, Qantas, en US Airways.

De top vijf van drukste internationale routes in 2010 waren Londen, Verenigd Koninkrijk, Parijs, Frankrijk; Frankfurt, Duitsland, Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, en Tokio, Japan. De top vijf van drukste binnenlandse routes waren in Los Angeles en San Francisco , Californië, en Orlando , Miami en Fort Lauderdale , Florida.

Eenmaal in de New York JFK Airport, zijn er nogal wat voorzieningen die reizigers kunnen geïnteresseerd in deze voorzieningen zijn onder andere toeristische informatie, autoverhuur kiosken, boetieks en restaurants en geldautomaten geld op te nemen voor de reis.