Autoverhuur New Orleans

» Auto Huren » Autoverhuur New Orleans
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur New Orleans

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in New Orleans. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

New Orleans gids

autoverhuur New Orleans

Autohuur New Orleans

New Orleans is een belangrijke havenstad voor de staat Louisiana en de grootste stad in de staat. De stad heeft 343.829 inwoners (2010) en is 907 vierkante kilometer groot. De stad is het meest bekend om zijn muziek (vooral het genre van jazz), keuken, en een aantal festivals en feesten, met name Mardi Gras. Terwijl de stad werd zwaar getroffen tijdens de orkaan Katrina, kon niet worden gestopt en nog steeds een van de grootste toeristische attracties in de Verenigde Staten.

Franse wijk is de meest bekende en het meest bezochte deel van New Orleans, Er zijn tal van restaurants, muziek clubs, antiek winkels, musea en bars. Uptown New Orleans staat bekend om haar historische architectuur, kunst galeries, antiekwinkels en kleding stopt, variërend van luxe tot zuinig.

Individuen kunnen rondleidingen door enkele van de historische wijken, ga op boottochtjes op de rivier, neem dan even fietstochten, of zelfs gokken in een van de plaatselijke casino’s. Er zijn tal van plaatsen die mensen hoe ze de lokale keuken, Creools eten, koken als ze terug naar huis te onderwijzen.

New Orleans, Louisiana wordt bediend door het Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY). Het ligt 19 kilometer van de centrale zakenwijk van New Orleans’s. Luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, American Airlines, JetBlue Airways, United Airlines en US Airways.