Autoverhuur Nashville

» Auto Huren » Autoverhuur Nashville
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Nashville

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Nashville. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Nashville gids

autoverhuur Nashville

Autohuur Nashville

Nashville is een bekende stad in de staat Tennessee. De stad heeft een bevolking van 605.473 inwoners (2009) en is 1,367.3 vierkante kilometer groot. Nashville kreeg zijn bijnaam “Music City”, want het is een centrum voor de muziek industrie voor vele jaren, vooral in het genre van de country muziek.

Nashville is de thuisbasis van de zeer bekende Grand Ole Opry, die is geopend sinds 1925 en waar veel countrymuziek sterren hebben hun start. Er is ook de Country Music Hall of Fame and Museum. Andere plaatsen om te zien zijn onder andere historische locaties, zoals Belle Meade Plantation, Bicentennial Capitol Mall State Park, Belmont Mansion, en Fort Negley. Particulieren kunnen ook een rondleiding door het Yazoo Brouwerij te nemen, gaat u naar de Adventure Science Center, de Nashville Zoo, of een ritje maken, zie een show, en pak een maaltijd op de Algemene Jackson Showboat. Er zijn ook een aantal golfbanen, waaronder Harpeth Hills Golf Course, Shelby Golf Course, en Two Rivers Golf Course.

De stad Nashville, Tennessee wordt bediend door de Internationale luchthaven Nashville (BNA). Het is gelegen in het zuidoostelijke deel van de stad. Luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines en US Airways omvat.