Autoverhuur Nashville Luchthaven

» Auto Huren » Autoverhuur Nashville Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Autohuur Nashville Luchthaven

Vergelijk tarieven en vind betaalbare huurauto’s in Nashville Luchthaven. Wij zoeken bij meerdere verdelers om de goedkoopste prijs te vinden. Onbeperkt aantal kilometers, de nodige verzekeringen en belastingen zijn in het tarief inbegrepen.

Nashville Luchthaven gids

autoverhuur Nashville Luchthaven

Autohuur Nashville Luchthaven

De Internationale luchthaven Nashville (BNA) is een gezamenlijke civiel-militaire luchthaven 10.38 kilometers van het centrum van de stad Nashville. Southwest Airlines heeft aangewezen de Nashville International Airport als focus stad. In 2011, het vliegveld geleverde diensten naar 9.160.000 passagiers, het maken van deze luchthaven de vijfendertigste drukste in de Verenigde Staten.

De luchthaven heeft een totaal van vier start-en landingsbanen. De langste is een 11.030 meter en in staat om verkeer van een type vliegtuig dat moment wordt gebruikt af te handelen.

Een deel van de luchtvaartmaatschappijen die dienst dit vliegveld zijn onder andere Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, ExpressJet, SkyWest Airlines, Frontier Airlines en US Airways.

De top vijf van drukste binnenlandse routes voor de luchthaven tussen september 2010 en augustus van 2011 waren Atlanta , Georgia, Dallas / Fort Worth , Texas, Denver , Colorado, Chicago , Illinois, en Charlotte , North Carolina.

De Nashville Airport staat vol met uitstekende faciliteiten die individuen kunnen gebruiken om hun voordeel of ze komen of gaan van de luchthaven. Deze voorzieningen zijn onder andere nationale en internationale autoverhuur kiosken, winkels, geldautomaten, een wisselkantoor, eetgelegenheden, en toeristische informatie over wat te zien en te doen, terwijl in Nashville, Tennessee.